Virksomheds profil

Historie

Fire målrettede danskere etablerede Compac i 1946. Deres vision var at fremstille fremragende donkrafte. Denne vision er uændret gennem de seneste 70 år og vi er stolte over at kunne fortsætte vores daglige bestræbelser på at styrke det stærke omdømme for fremragende kvalitet som er opbygget gennem mange år.

Producent siden 1946

Compac har produceret hydrauliske produkter i høj kvalitet siden 1946. Målet for det tekniske personale er at sikre produkter af høj kvalitet med den primære målsætning at skabe tilfredse kunder.

Råvarer i høj kvalitet

Compac´s hydrauliske komponenter er producerede in-house ved brug af råvarer i høj kvalitet. Vigtige råvarer som hydrauliske cylinderrør, pakninger, ventilblokke, m.m. sources alene fra højkvalitetsleverandører. Der er ingen kompromiser vedrørende kvaliteten af de kritiske råvarer som bruges i fremstillingen af Compac´s hydraulik systemer.

Unikt kvalitetssystem

Compac opererer et unikt kvalitetssystem der er inspireret af den Japanske tilgang til kvalitet. Det omfattende kvalitetssystem kombinerer kvalitetsholdningen hos hver enkelt medarbejder med den personlige kvalitetsansvarlighed hos alle der er involverede i produktionsprocessen.

3 års fabriksgaranti

Compac satte et benchmark ved atvære den første producent som tilbyder 3 års garanti. Ingen andre producenter af lignende produkter har overgået denne lange garanti. Årsagen til at Compac´s holdbarhed sætter branchens benchmark er den unikke kombination af råvarer i høj kvalitet, kvalitetsminded medarbejdere og et unikt kvalitetssystem.

Løsninger

Compac tilstræber at designe og udvikle produkter som giver brugerne de rette features, fordele og specifikationer som er nødvendige ved reparation af moderne køretøjer. Samtidigt er der tænkt på de sikkerhedsmæssige elementer ved praktisk brug af produkterne.