Hvem er vi?

Kvaliteten og holdbarheden har været enestående

Compac donkraftene har været fantastiske værktøjer for os i over 20 år. Kvaliteten og holdbarheden har været enestående. Det faktum, at reservedele er tilgængelige, når det er nødvendigt, er afgørende for at vores drift kører problemfrit. HARPER´S TIRE, CANADA

Historie
 

Fire målrettede danskere etablerede Compac i 1946. Deres vision var at fremstille fremragende donkrafte. Denne vision er uændret gennem de seneste mere end 75 år og vi er stolte over at kunne fortsætte vores daglige bestræbelser på at styrke det stærke omdømme for fremragende kvalitet som er opbygget gennem mange år.

Producent siden 1946

 

Compac har produceret hydrauliske produkter i høj kvalitet siden 1946. Målet for vores produktion er at fremstille produkter af høj kvalitet med den primære målsætning at skabe tilfredse kunder.

Råvarer i høj kvalitet

Compac´s hydrauliske komponenter er producerede in-house ved brug af råvarer i høj kvalitet. Vigtige råvarer som hydrauliske cylinderrør, pakninger, ventilblokke, m.m. sources alene fra højkvalitetsleverandører. Der er ingen kompromiser vedrørende kvaliteten af de kritiske råvarer som bruges i fremstillingen af Compac´s hydraulik systemer.

Unikt kvalitetssystem

Compac opererer med et unikt kvalitetssystem der er inspireret af den Japanske tilgang til kvalitet. Det omfattende kvalitetssystem kombinerer kvalitets-holdningen hos hver enkelt medarbejder med den personlige kvalitetsansvarlighed hos alle der er involverede i produktionsprocessen.

3 års fabriksgaranti

Compac satte et benchmark helt tilbage i 2007 ved at være den første producent som tilbyder 3 års garanti.

Løsninger

Compac tilstræber at designe og udvikle produkter som giver brugerne de rette features, fordele og specifikationer som er nødvendige ved reparation af moderne køretøjer. Samtidigt er der tænkt på de sikkerhedsmæssige elementer ved praktisk brug af produkterne.

 

Mød vores kunde support team

Liselotte Laursen

Internal Sales Support
ll@compac.dk

 

Dorte Bjerg

Internal Sales Support
db@compac.dk

Helle Bahnsen Kvium

Internal Sales Support
hbk@compac.dk

Lise Lotte Backer Gonzalez

Export Sales
lbg@compac.dk

Henrik Larsen

Export Sales
hl@compac.dk

Sigurd Nielsen

Technical Support
sn@compac.dk

Michael Just Pedersen

Head of Accounts
mjp@compac.dk

Varny Laursen

Managing Director
vl@compac.dk

Christian Goth Hartmann

Sales Director
ch@compac.dk